Skip to main content

Huur een fiets of e-bike in Gouda en omgeving! Weet u zelf een leuke fietsroute of heeft u er één op onze website gezien dan kunt u uiteraard ook los een fiets of e-bike voor 1 of meerdere dagen bij ons huren. Wanneer u de fiets voor een week huurt betaalt u maar 5 dagen!

Gazelle e-bike met Bosch middenmotor

Wij verhuren nieuwe Gazelle e-bikes met Bosch middenmotor. Ze beschikken over 7 versnellingen en voorvorkvering. Onze professionals zorgen wekelijks dat de elektrische fietsen in topconditie zijn om u het ultieme fietsplezier te bezorgen! Alleen verkrijgbaar in damesmodel.

Prijzen:

Dag Week
€ 30,- € 150,-

€ 100,- contante borg per e-bike

Gazelle stadsfiets met 7 versnellingen

Wij verhuren nieuwe Gazelle Esprit stadsfietsen met 7 versnellingen. Ze worden regelmatig door onze professionals volledig gecontroleerd om u het onbezorgde fietsplezier te garanderen!

Prijzen:

Dag Week
€ 12,50 € 62,50

€ 50,- contante borg per fiets

Kinderzitje

Neem uw kinderen veilig mee op de fiets! Wij verhuren de Yepp Mini voorzitjes (tot 15 kg), Yepp Maxi achterzitjes (tot 22 kg) en Yepp Junior achterzitjes (tot 32 kg). Huur het zitje direct mee dan zorgen wij dat die netjes gemonteerd is!

Prijzen:

Dag Week
€ 2,- € 10,-
kinderzitje huren

Fietstas

Heeft u wat extra bagage mee te nemen dan is een extra fietstas achterop de bagagedrager wel handig? Huur hem direct mee en wij zorgen dat die netjes op de fiets gemonteerd is!

Prijzen:

Dag Week
€ 2,- € 10,-
fietstas huren

Wilt u fietsen op locatie laten bezorgen? Dat kan!