Huur een fiets of e-bike in Gouda en omgeving! Weet u zelf een leuke fietsroute of heeft u er één op onze website gezien dan kunt u uiteraard ook los een fiets of e-bike voor 1 of meerdere dagen bij ons huren. Wanneer u de fiets voor een week huurt betaalt u maar 5 dagen!

Giant stadsfiets met 7 versnellingen

Wij verhuren uitsluitend nieuwe Giant sportieve stadsfietsen met 7 versnellingen en comfortabele voorvork- en zadelvering. Ze worden regelmatig door onze professionals volledig gecontroleerd om u het onbezorgde fietsplezier te garanderen! Verkrijgbaar in dames- en herenmodel in verschillende maten. Inclusief pechservice onderweg!

Prijzen:

Dag Week
€ 12,50 € 62,50

€ 50,- contante borg per fiets

huur een fiets of e-bike

Giant e-bike met middenmotor

Voor het seizoen 2017 hebben we deze nieuwe Giant elektrische fietsen met Yamaha midden motor aangeschaft. Ze beschikken over 7 versnellingen en voorvork- en zadelvering. Onze professionals zorgen wekelijks dat de elektrische fietsen in topconditie zijn om u het ultieme fietsplezier te bezorgen! Heeft u toch problemen onderweg? Met onze unieke pech onderweg service bent u zo weer mobiel. Alleen verkrijgbaar in damesmodel in verschillende maten.

Prijzen:

Dag Week
€ 25,- € 125,-

€ 100,- contante borg per e-bike

huur een e-bike

Kinderzitje

Neem uw kinderen veilig mee op de fiets! Wij verhuren de Yepp Mini voorzitjes (tot 15 kg), Yepp Maxi achterzitjes (tot 22 kg) en Yepp Junior achterzitjes (tot 32 kg). Huur het zitje direct mee dan zorgen wij dat die netjes gemonteerd is!

Prijzen:

Dag Week
€ 2,- € 10,-
kinderzitje huren

Fietstas

Heeft u wat extra bagage mee te nemen dan is een extra fietstas achterop de bagagedrager wel handig? Huur hem direct mee en wij zorgen dat die netjes op de fiets gemonteerd is!

Prijzen:

Dag Week
€ 2,- € 10,-
fietstas huren

Wilt u fietsen op locatie laten bezorgen? Dat kan!