Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over de fietsverhuur. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

De openingstijden van de winkel zijn de volgende:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.30 – 18.00 uur
Donderdagavond tot 20.00 uur
Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur

Buiten de reguliere openingstijden zijn in overleg andere ophaal- en inlevertijden mogelijk.

Eigenlijk gaat het bezorgen op ophalen van de huurfietsen altijd in goed overleg. U moet er wel rekening mee houden dat het bezorgen op ophalen van de huurfietsen altijd buiten onze openingstijden van de winkel gebeurd.

Nee dat hoeft zeker niet. Als u het tijdens de reservering in het veld ‘Opmerking’ duidelijk wilt vermelden wat het bezorg- en ophaaladres zijn dan kunnen we daar een passend tarief voor bieden. Wilt u er wel op letten dat we altijd een straal van 20 km rondom Gouda hanteren?

Nee, dat is waarschijnlijk geen probleem. We hebben genoeg fietsen maar als u toch zeker wilt zijn kunt u altijd op dezelfde dag nog even bellen om te informeren of er nog huurfietsen vrij zijn. Ons telefoonnummer is (0182) 51 31 89.

De huurperiode eindigt iedere dag om 18.00 uur. Wilt u de huurfiets later terugbrengen dan altijd in overleg.

Als u op de website uw huurfiets(en) direct wilt reserveren dient u de betaling via Ideal te doen. U kunt ons ook bellen of mailen zodat we de reservering handmatig kunnen verwerken. In de winkel kunt u dan contant betalen, pinnen of met Visa card.

Bij de verhuur van een e-bike vragen wij € 100,- borg, bij de verhuur van een fiets vragen wij € 50,- borg. Als u de fiets weer in dezelfde staat retour brengt, dat betekent geheel schadevrij, dan krijgt u uiteraard de borg weer netjes terug. Zit er nieuwe schade aan de huurfiets dan zijn wij genoodzaakt om dat van de borg af te trekken.

Nee, de fietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. U bent als huurder aansprakelijk voor diefstal en schade van de fiets. Na diefstal zal de inkoopwaarde van de betreffende of vergelijkbare fiets bij u in rekening worden gebracht.

Bij schade zal in eerste instantie de betaalde borg worden aangesproken. Mocht de schade meer zijn dan de betaalde borg dan geld de maximaal te vergoeden schade voor een e-bike € 300,- en voor een normale fiets € 100,-

Jazeker! Op de website hebben wij een aantal mooie fietsroutes verzameld die allemaal vanuit Gouda gestart kunnen worden. De omgeving van Gouda is prachtig met zijn mooie polderlandschappen en waterpartijen. En door eigen fietservaring weten wij wat de echte mooie plekjes zijn!

De Giant e-bikes met middenmotor zijn uitgerust met een 400 Wh accu en hebben een bereik van gemiddeld 75 km. Het bereik hangt altijd samen met het gebruik en de omstandigheden. Zijn er verzwaarde omstandigheden zoals veel wind dan zal de actieradius lager zijn.