Skip to main content

Fietsen langs de mooiste molens van Gouda en omgeving met aansluitend een High tea, High Wine of een High Cheese! De start is in Gouda waar je al direct 3 molens tegenkomt. Op donderdag en zaterdag zijn de molens meestal open voor een bezoek. Maar onderweg naar Reeuwijk vind je langs de Hollandsche IJssel de Haastrechtse Molen en verderop ook nog de Oukoopse Molen. De route gaat dan vervolgens verder langs de prachtige Reeuwijkse Plassen richting Bodegraven.

Bezoek de bijzondere korenmolen de Arkduif, die is geheel gerestaureerd en te bezichtigen als de molen draait. In deze molen is ook het gezellige brouwcafé de Molen gevestigd. Via een mooie polderweg fietsroute ga je weer terug naar Gouda.

Als laatste, in de binnenstad van Gouda naast het Museum Gouda, kun je na de fietstocht neerstrijken op het gezellige terras van het Museumcafé. Je wordt vriendelijk verwelkomt en er staat een heerlijke high Tea, High Wine of High Cheese voor jullie klaar! Maar na al dat fietsen hebben jullie dat ook verdiend!

fietsen langs molens
fietsen langs molens

Prijzen vanaf € 27,- p.p. (vanaf 2 pers.)

Huur E-bike met middenmotor incl. een High Sweet Tea € 39,50
Huur E-bike met middenmotor incl. een High Wine € 49,50
Huur E-bike met middenmotor incl. een High Cheese € 49,50
Huur fiets incl. een High Sweet Tea € 27,-
Huur fiets incl. een High Wine € 37,-
Huur fiets incl. een High Cheese € 37,-
high tea gouda
high wine gouda
high cheese gouda

Wilt u fietsen op locatie laten bezorgen? Dat kan!